Esemény naptár

Események nem találhatóak

Naptár

loader

Kedves,

Gondolom, hogy ha az oldalunkat olvasod, a diplomák és képzések felsorolása helyett, jobban érdekel, hogy hogyan jutottam a TangóTerápiáig.

2015 szeptemberében egy új szerelem érkezett az életembe, a tangó.

És mint minden újdonságra, óriási kíváncsisággal tekintettem erre is: mit hozhat vajon az életembe?

Mi az, amit ezáltal megtudhatok magamról?

Figyeltem hogyan hat rám ez a mozgás, ez a tánc.

Figyeltem, hogy mennyire vagyok tudatos a testemmel, a mozgásommal kapcsolatban. Figyeltem, hogy hogyan erősödik bennem a bizalom a vezető, a férfi iránt. Figyeltem, hogyan simulok egyre könnyebben az ölelésbe anélkül, hogy önmagam feladásától tartanék.

Miután az én életemben sok tekintetben szinte azonnali változásokat hozott ez a fajta tudatos megélés, elkezdtem a klienseimnek is ajánlani, mint egyfajta terápiát. Volt aki magánórára jött Tihához, volt, aki kezdő csoporthoz csatlakozott. Aztán időről - időre együtt dolgoztuk fel az élményeket, tudatosítottuk a megtapasztalásokat, és figyeltük a változást. Voltak akik, “tangósok” maradtak, voltak akiknek a szerelem tudott végre megérkezni az életébe, és már nem volt többé szükségük a tangóra. Bárhogyan is alakult később, a változás mindenkinél jelentős és tartós volt.

A változás lelkesít igazán, amit közel 20 éve tanúsíthatok nap mint nap a klienseim életében. Ez sarkall arra, hogy új terápiás eszközöket tanuljak meg és fejlesszek ki.

Így kezdtünk el, egyfajta laza együttműködésben, dolgozni Tihával. Aztán jött a gondolat, hogyha ez ennyire hatékony, ötvözzük  a különböző területeken megszerzett tapasztalatainkat, és dolgozzunk ki egy hatékony tematikát, hogy minél többen megtapasztalhassák a vágyott változást. Így született a TangóTerápia.

 

Hitem szerint minden eddigi tanulmányom, még azok is, amelyek látszólag egy másik világhoz, az üzleti élethez kapcsolódtak, és minden eddigi terápiás tapasztalatom, egyéni fejlődésem hozzájárul ahhoz, hogy Téged a legjobb úton módon segítselek közelebb jutni önmagadhoz ezzel a fantasztikus új módszerrel.

Közös munkánk során a kísérődnek tekintem magamat, tisztelem a sorsodat, együttérzek veled. A TangóTerápia-ban különböző nézőpontokat javaslok, és számtalan kérdéssel segítelek, hogy megtaláld a saját válaszaidat.

 

Mi miatt választottam ebben társamul Tihát?

Tiha tapasztalt tangó tanár és remek táncos. Tanártársával, Czidor Katival 2001 óta táncolnak és tanítanak tangót szerte a nagyvilágban.

Tiha finoman vezet, a gyöngéd erő biztonságot ad. Ragyogó intellektusa, nagyszerű humora, kedves és támogató figyelme, érzékenysége, és végtelen türelme miatt választottam őt, és örülök, hogy ő engem választott.

comments