Esemény naptár

Események nem találhatóak

Naptár

loader

Csoportban

Kedves,

csoportban izgalmas ám igazán az önismeret! :)

A jelentkezéskor szükséges többlet bátorság busásan megtérül, hiszen nemcsak a segítőid, hanem a csoporttársaid támogatását is megtapasztalhatod.

Érdekes azzal találkozni, hogy bár azt hitted egyedül vagy a világban a nehézségeiddel, és ezeket el kell rejtened, a csoporttársaid hasonló traumákat szenvedtek el életük során. Ilyen módon ők is segítségedre lesznek a gyógyulásban.  

A csoportos TangóTerápia során feltérképezzük, hogy mikor, kinek, és milyen történés hatására hitted el, hogy meghitt, őszinte és szeretetteljes kapcsolatot nehéz vagy egyenesen veszélyes kialakítani.

Felkutatjuk azokat a sérüléseket - legyenek ezek gyerekkorból származóak vagy teljesen frissek - ahol bezártad, elzártad magad, ahol úgy érzed, hogy kihasználták az őszinteségedet, és erre bizalmatlansággal és távolságtartással reagáltál.

A gyógyulás során megtartod az éberséget arra vonatkozóan, hogy kivel könnyű és jó kapcsolódnod, és kialakítasz  új viselkedésmintákat, amelyekben biztonságban érzed magad, és szabad lehetsz.

Ahhoz, hogy ezt elérjük, kevés az intellektus, a belátás.

Sőt! Még a változtatásra irányuló szándék is kevés.

A tudattalan visszahúz a megszokásba, akkor is, ha az már idejét múlt és értelmetlen.

A TangóTerápia során a zene, a mozgás és a kérdések segítik a változást,  mivel alkalmasak arra, hogy ott fejtsék ki hatásukat, ahol az szükséges és tartós eredményt hoz: a tudattalanban.

Ha további információt kérnél, írj nekünk, vagy

ha már döntöttél, jelentkezhetsz is >ITT<

 

 

 

comments