Esemény naptár

Események nem találhatóak

Naptár

loader

                                              IMG 5843 Small IMG 5844 Small

Sziasztok!


Én is szeretném megköszönni mindnyájatoknak azt a pár napot, amit együtt töltöttünk.
Sok élménnyel gazdagított működéseimről, s a továbblépésemhez is fontos kulcsokat adott. Különösen örültem a TangóTerápia "bentlakásos" mivoltának, számomra nagyban segítette a  bensőségesség kialakulását. :)). A helyszín varázslatos mivolta kiváltképp különlegessé tette a 3 napot. 
Ezen a héten elkezdtem feltérképezni, hogy mi mindent jegyzeteltem a 3 nap során. Annyira tömény, hogy csak apránként tudok haladni vele (de azt biztosan). Minden nap beleolvasok, s útravalóként viszek magammal egy-egy gondolatot belőle, amit aznap figyelek magamban és a környezetemben.
 
Meleg szívvel gondolok rátok:
Andi
comments
                                     IMG 5845 Small  IMG 5849 Small
Nagy hatással volt rám az ott töltött pár nap és barátságos, megnyíló őszinte beszélgetések. És a mozgás terápia, táncok, minden úgy ott volt, pont ahogy örömöt okozott.
Tovább lendítettek, mintha erdőben lenék, és amerre haladok, olykor váratlanul, mindig lenne egy következő inda amit elkaphatok, és így jutok előrébb. :-)
 
Üdv
Béla
comments
                                                                                       IMG 5846 Small
Sziasztok!:)

Én is csatlakozom az előttem szólókhoz. És hálás vagyok nektek, hogy írtatok és ezzel is emlékeztettek engem mindarra, ami ott történt, felismertem - fontos és folytatandó számomra a fejlődésem miatt.
Nagyon sokat adott nekem az a 2 nap veletek Bölcskén. 
 
Rájöttem, hogy pont azért volt korábban bűntudatom, ami tulajdonképpen jócskán növeli az eszköztáramat; hogy lehetek sokféle akár egyszerre, egy időben is. Hogy nem szükséges ragaszkodnom egy ideális képhez magamról annak reményében, hogy mások szeretnek majd és nem csalódnak bennem vagy nem ítélnek meg - vagy akár én magamat. 
 
Jól esett nem hazarohanni valahonnan, élvezni a társaságotokat, odafigyelni a megnyílásotokra  és őszintén megnyílni. Mindig öröm nekem, ha ennyi értékes emberrel kapcsolódhatok. És ahogy ott is elmondtam, nekem külön nagyon pozitív élmény volt és, hogy önismereti témában ilyen arányban voltatok jelen ti, FÉRFIAK. :) 
 
Átlapoztam reggel a füzetemet újra. Haladok. És bízom abban, hogy elég csak azt a lépést látni, amit épp teszek:)
Sokszor eszembe juttok?
Manna

comments

nekunkelso

Kedves Hédi és Tiha, kedves Bátrak, Csoporttársak!

Nem nagyon tudtam elképzelni a Tangó Terápia esemény meghirdetéskor, hogy, ha jelentkezem, milyen élményekben lehet majd részem, csak azt éreztem belülről, hogy érdekel. 

Annyit sejtettem, hogy az emberek közötti kapcsolódással, kommunikációval kapcsolatban nyitogatják majd a szemünk, de mindaz, amit kaptam, jóval több lett ennél. Bizalmat, önbizalmat, megnyílást és nyitogatást, mély és emberi kapcsolódásokat más kíváncsi és bátor emberekkel. 

Ez a néhány nap ismét megvilágította és megerősítette számomra azt, hogy milyen fontos a hiteles, nyílt, egyértelmű és őszinte kommunikáció, amely megértést és kölcsönös bizalmat teremt.

Különleges merítést kaptunk Bacsa Hédi lélekfogadójából, szellemi vezetéséből és Bogdán Tihamér hihetetlen mélységű tangó táncbeli és emberek közötti kapcsolódási repertoárjából. Mindezt egymással és valamennyi résztvevővel együtt, tökéletes harmóniában. Ezt valóban csak megtapasztalni és átélni lehet. Elmesélni nehezen. Jó szívvel javaslom ezért mindenkinek, ha teheti, adja meg önmagának ezt az ajándékot és vegyen részt egy hasonló jövőbeni eseményen. Bensőséges, tanulságos és felejthetetlen lesz.

Mit viszek haza? Változást.

Felismeréseket, elismeréseket, barátságokat, belső békét, több mosolyt és könyörületet a belső gyermekkel szemben. Köszönet ezért Hédinek, Tihának és a bátrak csoportja minden tagjának!

 Bucsi Laci

 

comments

nekunk

Drága Hédi, Tiha és Mindenki!

Csak azt tudtam előre, hogy remek lesz, hogy ez nekem nagyon sokat fog adni, hogy ott a helyem, ott akarok lenni. 

És mint kiderült, ennyi elég is volt.

Az első este legnagyobb lépése az volt, hogy fel mertem menni veletek a táncterembe – persze csak nézőnek! Aztán a kedvesen határozott noszogatás, a jó, akkor csak „sétáljunk” hatására – mentem. Jó tettért cserébe jól letapostam a Kedves lábát.  Mindenki látta, hogy milyen sokballábas vagyok. És mégis újra próbálkoztak, lazultam, segítettek, egy cseppet sem éreztem letolást, neheztelést – csak támogatást. 

És ez mindenben így volt. A gyönyörű, nyugodt környezet, a tanítás, melyet megerősített a tánc, a mozgás – egyszerűen lenyűgöző volt. Az első percekben még a megfelelni akarás, illetve a nem felelek meg, mit keresek itt??? – érzés volt bennem. S ez odáig változott a két nap alatt, hogy a legbelső, a legmélyebbre elásott fájdalmaim, félelmeim, titkaim „tettem be a közösbe”. És hihetetlenül élveztem a mozgást, a feladatokat, a tanulást, az együttlétet veletek, a tánc alapjait!

Milyen ajándékokat kaptam a két nap alatt magamtól és a többiektől? Figyelmet, tisztaságot, megengedést, elfogadást, nyitottságot, összhangot, egységet, erőt - ezeket írtam ott azonnal. 

Csodás volt minden!!! Csodálatos csoportban tanultam magamról, az emberekről, a kapcsolatokról. Sokkal stabilabbnak, nyitottabbnak, bátrabbnak érzem magam, mint előtte. 

Hálás vagyok Nektek, hogy megálmodtátok, megvalósítottátok ezt a pár napot, a tanítást, a terápiát! 

Köszönöm!!!

Judit

--------------------

Mi is köszönjük, drága Judit! :)

 

comments